Website laten maken Utrechtse Heuvelrug

Webdesign bureaus die u kunnen helpen

Er zijn geen internetbureaus die uw website kunnen maken uit deze gemeente. Hieronder staan bedrijven die u wel kunnen helpen. Neem gerust contact met hen op via het contactformulier op hun bedrijfspagina.

Oude Arnhemseweg 211
3705 BC
Zeist

Centrologic

Centrologic ontwerpt en bouwt resultaatgerichte websites. Websites waarmee u uw doelen kan bereiken. Maar dat is slechts het begin van uw website. Juist ná livegang van uw website komt uw samenwerking met Centrologic. . . .

De Smalle Zijde 7A
3903 LL
Veenendaal

Doelbewust

Wij zijn doelbewust en hebben 16 jaar ervaring in online marketing. Ons team van specialisten helpen je onderneming aan meer bezoekers, leads en klanten. Wij geloven dat het beste resultaat alleen bereikt wordt met ee. . . .

Keizer 1
3962 EZ
Wijk bij Duurstede

Webster Webdesign

Wilt u een aansprekende, professionele website? Heeft uw huidige website een opfrisbeurt nodig? Dan bent u bij Webster Webdesign aan het juiste adres. Ik denk met u mee en verzorg het hele traject van het ontwerpen va. . . .

Een Internetbureau ontwikkelt een website vaak met een CMS

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw website kunt laten maken en zelf onderhouden. Tegenwoordig is een cms (Content Management Systeem) bijna altijd onderdeel van een website. U wilt als klant natuurlijk zelf dingen kunnen wijzigen aan de website. Welk CMS u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke wensen en technische eisen. Iedere webdesigner heeft zijn voorkeur, het beste kunt u een systeem kiezen waarmee uw wensen voor nu, maar ook voor de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Anders loopt u na een paar jaar tegen grenzen van het systeem aan. Informeer dus naar de mogelijkheden en bekijk de mogelijkheden van veel gebruikte systemen hieronder, door naar de betreffende pagina's te gaan.

Joomla Utrechtse Heuvelrug Webdesign bureaus

Joomla is een open source cms. De naam is afkomstig van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Als je het fonetisch uitspreekt krijg je Joomla. Deze website is ook ontwikkelt met Joomla.

Wordpress webdesign Utrechtse Heuvelrug

Wordpress is ook een open source cms dat veel webdesigners gebruiken. Begonnen als een blog-systeem groeit het nu meer toe naar een volledig cms.

Drupal website laten maken in Utrechtse Heuvelrug

Drupal is de derde van de grote drie open source cms-systemen. Het heeft een iets hogere leercurve, waar tegenover staat dat een goede ontwikkelaar er meer mee kan. Wordt vaker gebruikt voor grotere corporate websites waar mensen in dienst zijn die de website beheren.

Typo3 Utrechtse Heuvelrug website bouwer

Typo3 wordt vooral gebruikt voor grote en middelgrote websites.Het CMS was in het begin geen open source cms, maar een commercieel systeem. Begin 2000 werd het gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Concrete5 webdesigner Utrechtse Heuvelrug

Concrete5 is een systeem dat sinds 2003 beschikbaar is en heeft functies als caching, versiebeheer, geavanceerde permissies en online bestandsbeheer.