Komt u al hoog in Google als u zoekt op website laten maken 'uw gemeente'?

Om een voorbeeld te geven. Kijk maar eens naar deze zoekopdracht. U kunt natuurlijk ook uw eigen gemeente invullen. En we zijn pas net begonnen! En daarom hanteren wij een start-actie prijs van maar 30.00 EUR exclusief BTW per jaar.

Uw lidmaatschap wordt NIET automatisch verlengd na een jaar. Indien u zelf na het jaar niet verlengd, ontvangt u ook geen rekening. Uw bedrijfsvermelding zal vanzelf niet meer zichtbaar zijn op de website. Indien u wel wilt verlengen kunt u naar de website gaan om dat aan te geven.

Deze Start-actieprijs is nog voor de eerste 19 abonnees geldig. Abonneer u dus snel!

De directe voordelen voor u en uw website

  • Potentiele klanten uit de buurt vinden u direct
  • Uw eigen website zal hoger scoren in Google op de termen waarop wij ons richten
  • Mensen die specifiek op zoek zijn naar een webdesigner met de kennis die u heeft van het CMS dat u gebruikt vinden u sneller (bijvoorbeeld mensen die een Wordpress internetbureau zoeken)
  • Potentiele klanten surfen via onze website naar uw website en nemen contact op
  • Voor een individuele website is het lastig te scoren op alle zoektermen waarmee men gevonden wil worden. Op deze manier profiteert u mee van onze inspanningen.

 

Maak dus snel uw account aan en profiteer van directe offerte aanvragen via de website en een betere positie in Google voor uw eigen website voor maar 30.00 EUR.

Een Internetbureau ontwikkelt een website vaak met een CMS

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw website kunt laten maken en zelf onderhouden. Tegenwoordig is een cms (Content Management Systeem) bijna altijd onderdeel van een website. U wilt als klant natuurlijk zelf dingen kunnen wijzigen aan de website. Welk CMS u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke wensen en technische eisen. Iedere webdesigner heeft zijn voorkeur, het beste kunt u een systeem kiezen waarmee uw wensen voor nu, maar ook voor de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Anders loopt u na een paar jaar tegen grenzen van het systeem aan. Informeer dus naar de mogelijkheden en bekijk de mogelijkheden van veel gebruikte systemen hieronder, door naar de betreffende pagina's te gaan.

Joomla Webdesign bureaus

Joomla is een open source cms. De naam is afkomstig van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Als je het fonetisch uitspreekt krijg je Joomla. Deze website is ook ontwikkelt met Joomla.

Wordpress webdesign

Wordpress is ook een open source cms dat veel webdesigners gebruiken. Begonnen als een blog-systeem groeit het nu meer toe naar een volledig cms.

Drupal website laten maken in

Drupal is de derde van de grote drie open source cms-systemen. Het heeft een iets hogere leercurve, waar tegenover staat dat een goede ontwikkelaar er meer mee kan. Wordt vaker gebruikt voor grotere corporate websites waar mensen in dienst zijn die de website beheren.

Typo3 website bouwer

Typo3 wordt vooral gebruikt voor grote en middelgrote websites.Het CMS was in het begin geen open source cms, maar een commercieel systeem. Begin 2000 werd het gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Concrete5 webdesigner

Concrete5 is een systeem dat sinds 2003 beschikbaar is en heeft functies als caching, versiebeheer, geavanceerde permissies en online bestandsbeheer.