MM Productions

085 30 30 820
Kalkwijk 97A
Hoogezand-Sappemeer
Wordpress

MM Productions verzorgt complete websites, drukwerk en alles daaromheen. De totaal aanbieder op media gebied. Gewoon in Hoogezand Sappemeer.

Bij ons staat kwaliteit en persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel.

Wij leveren kwaliteits-diensten en producten die voldoen aan de hedendaagse eisen, zo zijn onze websites gebouwd met de nieuwste snufjes en mogelijkheden op het web, onze foto’s digitaal prachtig ge-retoucheerd en ons druk en reclame werk in de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd.

Vraag direct een offerte aan bij deze webdesigner!

Super User

Een Internetbureau ontwikkelt een website vaak met een CMS

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw website kunt laten maken en zelf onderhouden. Tegenwoordig is een cms (Content Management Systeem) bijna altijd onderdeel van een website. U wilt als klant natuurlijk zelf dingen kunnen wijzigen aan de website. Welk CMS u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke wensen en technische eisen. Iedere webdesigner heeft zijn voorkeur, het beste kunt u een systeem kiezen waarmee uw wensen voor nu, maar ook voor de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Anders loopt u na een paar jaar tegen grenzen van het systeem aan. Informeer dus naar de mogelijkheden en bekijk de mogelijkheden van veel gebruikte systemen hieronder, door naar de betreffende pagina's te gaan.

Joomla Hoogezand-Sappemeer Webdesign bureaus

Joomla is een open source cms. De naam is afkomstig van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Als je het fonetisch uitspreekt krijg je Joomla. Deze website is ook ontwikkelt met Joomla.

Wordpress webdesign Hoogezand-Sappemeer

Wordpress is ook een open source cms dat veel webdesigners gebruiken. Begonnen als een blog-systeem groeit het nu meer toe naar een volledig cms.

Drupal website laten maken in Hoogezand-Sappemeer

Drupal is de derde van de grote drie open source cms-systemen. Het heeft een iets hogere leercurve, waar tegenover staat dat een goede ontwikkelaar er meer mee kan. Wordt vaker gebruikt voor grotere corporate websites waar mensen in dienst zijn die de website beheren.

Typo3 Hoogezand-Sappemeer website bouwer

Typo3 wordt vooral gebruikt voor grote en middelgrote websites.Het CMS was in het begin geen open source cms, maar een commercieel systeem. Begin 2000 werd het gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Concrete5 webdesigner Hoogezand-Sappemeer

Concrete5 is een systeem dat sinds 2003 beschikbaar is en heeft functies als caching, versiebeheer, geavanceerde permissies en online bestandsbeheer.