Website laten maken Groningen

Nieuwe Boteringestraat 30
9712 PM
Groningen
050-5494684
Een Full Service Internetbureau. We kunnen u helpen met het ontwikkelen van uw website, het hosten en domeinregistratie, maar ook met onderhoud, zoekmachineoptimalisatie en beveiliging. Heeft u prob....
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM
Groningen
0624865750
Ik werk al 10 jaar met Joomla en ken het systeem als mijn broekzak. Daarvoor werkte ik met de voorganger van Joomla, Mambo. Ik hou van een uitdaging en werk graag aan projecten waarvan anderen zeggen....

Webdesign bureaus die u kunnen helpen

Er zijn geen internetbureaus die uw website kunnen maken uit deze gemeente. Hieronder staan bedrijven die u wel kunnen helpen. Neem gerust contact met hen op via het contactformulier op hun bedrijfspagina.

Nieuwe Boteringestraat 30
9712 PM
Groningen

Designerhosting

Een Full Service Internetbureau. We kunnen u helpen met het ontwikkelen van uw website, het hosten en domeinregistratie, maar ook met onderhoud, zoekmachineoptimalisatie en beveiliging.

Heeft u problemen. . . .

Utrecht

JoomlaSite

Wij kunnen u helpen bij elk probleem of elke opdracht op het gebied van uw Joomla Website.

Wij ontwikkelen uw design of zetten het om in een Joomla-Template.

Ook kunnen wij uw problemen oplos. . . .

Een Internetbureau ontwikkelt een website vaak met een CMS

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw website kunt laten maken en zelf onderhouden. Tegenwoordig is een cms (Content Management Systeem) bijna altijd onderdeel van een website. U wilt als klant natuurlijk zelf dingen kunnen wijzigen aan de website. Welk CMS u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke wensen en technische eisen. Iedere webdesigner heeft zijn voorkeur, het beste kunt u een systeem kiezen waarmee uw wensen voor nu, maar ook voor de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Anders loopt u na een paar jaar tegen grenzen van het systeem aan. Informeer dus naar de mogelijkheden en bekijk de mogelijkheden van veel gebruikte systemen hieronder, door naar de betreffende pagina's te gaan.

Joomla Webdesign bureaus

Joomla is een open source cms. De naam is afkomstig van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Als je het fonetisch uitspreekt krijg je Joomla. Deze website is ook ontwikkelt met Joomla.

Wordpress webdesign

Wordpress is ook een open source cms dat veel webdesigners gebruiken. Begonnen als een blog-systeem groeit het nu meer toe naar een volledig cms.

Drupal website laten maken in

Drupal is de derde van de grote drie open source cms-systemen. Het heeft een iets hogere leercurve, waar tegenover staat dat een goede ontwikkelaar er meer mee kan. Wordt vaker gebruikt voor grotere corporate websites waar mensen in dienst zijn die de website beheren.

Typo3 website bouwer

Typo3 wordt vooral gebruikt voor grote en middelgrote websites.Het CMS was in het begin geen open source cms, maar een commercieel systeem. Begin 2000 werd het gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Concrete5 webdesigner

Concrete5 is een systeem dat sinds 2003 beschikbaar is en heeft functies als caching, versiebeheer, geavanceerde permissies en online bestandsbeheer.