Website laten maken Amsterdam

Karel Klinkenbergstraat 16
1061 AM
Amsterdam
020 89 34 334
Vele bedrijven in Amsterdam lieten met plezier hun website maken door Webstick.nl. Maar uiteraard maken wij meertalige websites en webshops in Wordpress of HTML5 met supersnelle laadtijden voor heel N....

Webdesign bureaus die u kunnen helpen

Er zijn geen internetbureaus die uw website kunnen maken uit deze gemeente. Hieronder staan bedrijven die u wel kunnen helpen. Neem gerust contact met hen op via het contactformulier op hun bedrijfspagina.

Laan van Kronenburg 14
1183 AS
Amstelveen

Incrafted

Incrafted is een dynamisch webdesign en grafisch ontwerp bureau. Wij leveren top kwaliteit op het gebied van online- en offline uitingen zoals websites, webshops, logo’s en huisstijlen. Ons team beheerst alle stappen. . . .

Pa Verkuyllaan 8
1171 EE
Haarlemmermeer

Think Twice

Think Twice is een no-nonsense allround ICT bedrijf gevestigd in Badhoevedorp, nabij Amsterdam.

Naast het verzorgen van systeem -/netwerkbeheer is Think Twice een full-service internetbureau met verstand. . . .

Een Internetbureau ontwikkelt een website vaak met een CMS

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw website kunt laten maken en zelf onderhouden. Tegenwoordig is een cms (Content Management Systeem) bijna altijd onderdeel van een website. U wilt als klant natuurlijk zelf dingen kunnen wijzigen aan de website. Welk CMS u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke wensen en technische eisen. Iedere webdesigner heeft zijn voorkeur, het beste kunt u een systeem kiezen waarmee uw wensen voor nu, maar ook voor de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Anders loopt u na een paar jaar tegen grenzen van het systeem aan. Informeer dus naar de mogelijkheden en bekijk de mogelijkheden van veel gebruikte systemen hieronder, door naar de betreffende pagina's te gaan.

Joomla Amsterdam Webdesign bureaus

Joomla is een open source cms. De naam is afkomstig van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Als je het fonetisch uitspreekt krijg je Joomla. Deze website is ook ontwikkelt met Joomla.

Wordpress webdesign Amsterdam

Wordpress is ook een open source cms dat veel webdesigners gebruiken. Begonnen als een blog-systeem groeit het nu meer toe naar een volledig cms.

Drupal website laten maken in Amsterdam

Drupal is de derde van de grote drie open source cms-systemen. Het heeft een iets hogere leercurve, waar tegenover staat dat een goede ontwikkelaar er meer mee kan. Wordt vaker gebruikt voor grotere corporate websites waar mensen in dienst zijn die de website beheren.

Typo3 Amsterdam website bouwer

Typo3 wordt vooral gebruikt voor grote en middelgrote websites.Het CMS was in het begin geen open source cms, maar een commercieel systeem. Begin 2000 werd het gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Concrete5 webdesigner Amsterdam

Concrete5 is een systeem dat sinds 2003 beschikbaar is en heeft functies als caching, versiebeheer, geavanceerde permissies en online bestandsbeheer.