Website laten maken Overbetuwe, Elst en Heteren

Webdesign bureaus die u kunnen helpen

Er zijn geen internetbureaus die uw website kunnen maken uit deze gemeente. Hieronder staan bedrijven die u wel kunnen helpen. Neem gerust contact met hen op via het contactformulier op hun bedrijfspagina.

Onder de Linden 64
6822 KN
Arnhem

Marjon Tas Webdesign

Wil je graag een website laten maken? En wil je dat jouw websitebouwer in de omgeving van Arnhem woont, omdat dat makkelijk is voor het contact en overleg? Wil je daarnaast ook nog een aantrekkelijke website? Een die. . . .

Nieuwe Marktstraat 54A
6511 AA
Nijmegen

Monkey Vision

Een website met een professionele uiterlijk, een website die goed gevonden kan worden en goed leesbaar is op zowel desktop, tablets en smartphones? Maar ook een website die je zelf kan aanpassen wanneer deze af is? Do. . . .

Haagsteeg 4
Wageningen

Web-Care

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke website die goed wordt gevonden op internet?

Web-care ontwikkelt professionele websites voor non-profit organisaties en het MKB in de regio Wageningen.

Een Internetbureau ontwikkelt een website vaak met een CMS

Er zijn verschillende systemen waarmee u uw website kunt laten maken en zelf onderhouden. Tegenwoordig is een cms (Content Management Systeem) bijna altijd onderdeel van een website. U wilt als klant natuurlijk zelf dingen kunnen wijzigen aan de website. Welk CMS u het beste kunt gebruiken hangt af van de specifieke wensen en technische eisen. Iedere webdesigner heeft zijn voorkeur, het beste kunt u een systeem kiezen waarmee uw wensen voor nu, maar ook voor de toekomst gerealiseerd kunnen worden. Anders loopt u na een paar jaar tegen grenzen van het systeem aan. Informeer dus naar de mogelijkheden en bekijk de mogelijkheden van veel gebruikte systemen hieronder, door naar de betreffende pagina's te gaan.

Joomla Overbetuwe Webdesign bureaus

Joomla is een open source cms. De naam is afkomstig van het Swahili-woord 'jumla' dat 'alles samen' of 'als één geheel' betekent. De naam is gekozen om de verbintenis van het ontwikkelteam en de gemeenschap met het project. Als je het fonetisch uitspreekt krijg je Joomla. Deze website is ook ontwikkelt met Joomla.

Wordpress webdesign Overbetuwe

Wordpress is ook een open source cms dat veel webdesigners gebruiken. Begonnen als een blog-systeem groeit het nu meer toe naar een volledig cms.

Drupal website laten maken in Overbetuwe

Drupal is de derde van de grote drie open source cms-systemen. Het heeft een iets hogere leercurve, waar tegenover staat dat een goede ontwikkelaar er meer mee kan. Wordt vaker gebruikt voor grotere corporate websites waar mensen in dienst zijn die de website beheren.

Typo3 Overbetuwe website bouwer

Typo3 wordt vooral gebruikt voor grote en middelgrote websites.Het CMS was in het begin geen open source cms, maar een commercieel systeem. Begin 2000 werd het gelicenseerd onder de GNU General Public License.

Concrete5 webdesigner Overbetuwe

Concrete5 is een systeem dat sinds 2003 beschikbaar is en heeft functies als caching, versiebeheer, geavanceerde permissies en online bestandsbeheer.